IN BELGIË GRATIS VERZENDING VANAF 50€ - VERZENDING IN 1 à 2 WERKDAGEN

TERUGBETALINGSBELEID


We hebben een retourbeleid van 14dagen, wat betekent dat je 14dagen na ontvangst van je artikel de tijd hebt om een retour aan te vragen.  U betaalt de retourkosten zelf.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking.  U heeft ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig.

Om een retourzending te starten, kunt u contact met ons opnemen via info@choufmoi.be.  Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je een retouretiket en instructies over hoe en waar je je pakket naartoe kunt sturen.  Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retourverzoek te hebben aangevraagd, worden niet geaccepteerd.

Voor een retourvraag kan je altijd contact met ons opnemen via info@choufmoi.be

Schade en problemen:

Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Uitzonderingen/niet-retourneerbare artikelen:

Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke goederen (zoals voedsel, bloemen of planten), aangepaste producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen) en producten voor persoonlijke verzorging (zoals schoonheidsproducten).  Neem contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft over uw specifieke artikel.

Helaas kunnen we geen retourzendingen van uitverkoopartikelen of cadeaubonnen accepteren.

Restituties:

We laten het je weten zodra we je retourzending hebben ontvangen in geïnspecteerd, en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet.  Bij goedkeuring wordt u automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalmethode.  Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.